Зеленський під час самоізоляції зважився на несподіваний крок
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський під час самоізоляції зважився на несподіваний крок

Зеленський під час самоізоляції зважився на несподіваний крок
Джерело:  online.ua

Нещодавно усіх українців шокувала неочікувана новина — офіційно стало відомо, що глава держави Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на Covid-19. Пізніше підтвердилася інформація, що також захворіли і голова його Офісу Андрій Єрмак, заступниця очільника ОП Юлії Ковалів й спікер Верховної Ради Дмитро Разумков. Наразі Зеленський та Єрмак перебувають в ізольованих палатах лікарні "Феофанія". Український лідер вирішив не витрачати час даремно, тому записав відеозвернення до українських громадян, у якому пообіцяв розповідати новини про свою роботу без брехні, розказав про свій стан після зараження COVID-19 та дав поради, як берегти себе від інфекції. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис президента у соціальних мережах.

"Почуваюся я досить добре… А опонентів, які радіють моїй хворобі близько до серця не сприймаю.Вчора пізно ввечері, намагаючись заснути, я подивився телевізор… Так от, хороших новин на каналах наших різних впливових бізнесменів та політиків або немає, або позитив перетворюється на негатив. На "біле" дуже часто кажуть "чорне". Всупереч традиції, у мене, як у президента України, своїх каналів та ЗМІ немає, тому я вирішив, що буду сам розповідати вам про події робочого дня без посередників, без маніпуляцій і, найважливіше, без брехні", — заявив Володимир Зеленський.

Окрім того, варто звернути увагу,що під час відеозвернення глава держави не забув згадати про суддів КС, назвавши їх "11 друзів Оушена", перемовини з лідеркою ФРН Ангелою Меркель та про 109 днів "перемир’я" на Донбасі. На прощання український лідер закликав народ берегтися від COVID-19 – дотримуватися дистанції, носити маски, зміцнювати свій імунітет, займатися спортом та коханням, "берегти себе від вірусів, а мозок від брехні".

Не можна не згадати про те, що кількість хворих коронавірусом в нашій країні продовжує зростати з неймовірною швидкістю — у п’ятницю 13 листопада, зафіксували 11 787 нових випадків зараження, це абсолютний антирекорд з початку пандемії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, як власники бізнесу відреагували на карантин вихідного дня в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?