Лукашенко заговорив про посилення КДБ
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко заговорив про посилення КДБ

Лукашенко заговорив про посилення КДБ
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександ Лукашенко почав наполягати на розширенні функцій Комітету державної безпеки.

Джерело: сайт нелегітимного президента Білорусі

Лукашенко зажадав посилення КДБ у Білорусі

Поплічник Володимира Путіна звернув увагу на те, що нещодавно офіційний Мінськ уже підтримав рішення про посилення армії та МВС, чиїм працівникам видали табельну зброю.

Настала черга нам серйозно подивитися на нашу основну спецслужбу – КДБ. Зрозуміло, що ситуація ускладнилася у світі, спецслужби з кожним роком набувають дедалі більшого значення для діяльності тієї чи іншої держави, – заявив білоруський диктатор.

За словами Олександра Лукашенка, необхідно реалізувати "не якісь там легкі зміни Комітету держбезпеки", а зайнятися розширенням функціоналу відомства, однак поплічник Путіна так і не пояснив що мав на увазі.

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

Посилювати, можливо, чинні (функції). Я маю на увазі розвідку, контррозвідку, захист конституційного ладу, антитерористичну діяльність. Це у будь-якій країні хліб спецслужб подібного роду. Звичайно, треба посилювати діяльність деяких напрямків. Десь, можливо, створювати нові. Особливо через ту інформаційну безпеку, яка має бути в країні, і ту гібридну війну, яка розгорнута не лише проти Білорусі, - цинічно заявив Лукашенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?