Лукашенко жорстко поставив крапку у чутках про відставку
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко жорстко поставив крапку у чутках про відставку

Лукашенко жорстко поставив крапку у чутках про відставку
Джерело:  online.ua

Лідер режиму в Білорусі Олександр Лукашенко жорстко відмовився завершувати політичну кар'єру та нагадав, що не тримається за владу. Такою суперечливою заявою він поставив крапку в чутках про свою відставку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, він не збирається навіть залишати країну.

"Президент ніколи не тікав і бігти не збирається. Я прожив досить в цьому житті... Та не дочекаєтеся! Це не означає, що я буду посинілими пальцями, як говорив, триматися за це крісло. Ні. Політика — це не тільки Президент. Ми з вами рано чи пізно підемо з цих посад, але ми не підемо від збереження того, що ми зараз зберегли", - наголосив диктатор.

Він також нагадав про більш складну ситуацію в середині 1990-х років, коли "палили автомобілі", до Білорусі нібито приїжджали "анархісти й покидьки з усього світу", а також "штурмом намагалися взяти Будинок уряду, розбивали намети на Жовтневому майдані".

"Різниця нинішнього моменту з тим тільки в тому, що є скажена зовнішня підтримка. Тоді вона теж була, але тільки поштовх давали. А зараз вони годують, годують, годують цих... і влаштували нам кольорову революцію, з'явилися ці Telegram-канали, тому вона розтяглася", - стверджував Лукашенко.

Нагадаємо, з серпня по всій Білорусі тривають протестні акції, спрямовані на відставку Олександра Лукашенка й проведення чесних президентських виборів замість фальсифікованих.

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер режиму Олександр Лукашенко виступив з новими резонансними погрозами щодо білорусів, які збираються на протесті акції чи страйки. Він наголосив, що силовики та військовослужбовці буквально "не беруть у полон".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?