У полон не беремо: Лукашенко погрожує розправою усім протестувальникам
Категорія
Світ
Дата публікації

У полон не беремо: Лукашенко погрожує розправою усім протестувальникам

У полон не беремо: Лукашенко погрожує розправою усім протестувальникам
Джерело:  online.ua

Лідер режиму Олександр Лукашенко виступив з новими резонансними погрозами щодо білорусів, які збираються на протесті акції чи страйки. Він наголосив, що силовики та військовослужбовці буквально "не беруть у полон". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на урядове агентство БЕЛТА.

За його словами, протестувальники перетнули встановлені раніше "червоні лінії".

"Тому ті, хто сьогодні виходить на залізницю, ті, хто вішає фашистські прапори на лінії електропередачі, словом, ті, хто сьогодні намагається зруйнувати, дестабілізувати інфраструктуру держави, повинні знати: відсьогодні, особливо у квартирах громадян, куди вони ховаються, ми e полон нікого не беремо", - оголосив Лукашенко.

Невизнаний президент республіки також дорікнув протестувальникам насильством у відношенні до військовослужбовців.

"Якщо хтось доторкнеться до військовослужбовця (я вже зауваження робив генералам), він повинен піти звідти як мінімум без рук. Я говорю це публічно, щоб всі розуміли нашу подальшу рішучість. Далі — все. Нам відступати нікуди, і ми відступати не збираємося. Хто готовий, будемо діяти", - додав політик.

Нагадаємо, режим напередодні посилив органи влади в кількох регіонах високопоставленими офіцерами військових структур. Таким чином у Лукашенка, ймовірно, планують подолати протестні настрої по всій країні.

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер нелегітимного режиму Олександр Лукашенко ухвалив неочікуване рішення про закриття білоруських кордонів. Без жодного попередження прикордонна служба припинила пропуск людей — навіть білорусів, які прямували додому. Лише через кілька годин пропуск громадян у країну відновили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?