Лукашенко зробив несподівану пропозицію Зеленському
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко зробив несподівану пропозицію Зеленському

Лукашенко зробив несподівану пропозицію Зеленському
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив українського лідера Володимира Зеленського у Мінськ з офіційним візитом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу голови РБ.

За даними білоруської сторони, поїздку можна спланувати у будь-який зручний час. Відповідне запрошення надіслано президентові України у листі подяки.

"Підсумки II Форуму регіонів Білорусі та України яскраво підтверджують необхідність подальшого розвитку прямого міжрегіонального діалогу", - стверджує Лукашенко у цьому посланні.

Голова республіки підкреслив, що Київ і Мінськ у майбутньому обов'язково продовжать активні контакти.

Нагадаємо, Форум регіонів відбувся у Житомирі. Президенти під час особистої зустрічі порушили багато питань стосовно економічних відносин між країнами.

Як повідомляв ONLINE.UA, Лукашенко відзначив, що війна на Донбасі - конфлікт між Україною та Росією, а от заперечувати цього не треба. Кремлівська влада, у свою чергу, розкритикувала твердження білоруського президента та заявила, що нібито немає значення, хто і що визнає. Важливо - "допомогти Україні" у вирішенні наявної проблеми на Сході.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?