Лукашенко зробив приголомшливу заяву про Україну і НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко зробив приголомшливу заяву про Україну і НАТО

Лукашенко зробив приголомшливу заяву про Україну і НАТО
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що Україну буквально "подарували" НАТО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БелТА.

Голова держави виступив на конференції "Європейська безпека: відійти від краю прірви". За його словами, протистояння між Заходом та Сходом почалося за часів СРСР та призвело до сьогоденних подій в Україні.

"Сьогодні ми Україну просто "подарували" своїм суперникам. Ну, що не так? Своїми руками віддали Україну. За це американці і НАТО повинні нам просто дякувати, що вони, напевне, й роблять, розмовляючи між собою", - пояснює свою думку Лукашенко.

Він стверджує, що наразі війна на Донбасі можна погасити, бо вже відомий "діагноз". Президент Володимир Зеленський, на його думку, дійсно намагається врегулювати конфлікт. Він у цьому вже встиг переконатися під час контактів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Лукашенко р аніше заявив, що Євросоюз та Захід загалом залишили Україну наодинці з проблемами, які мають величезне значення. Зокрема, Європа нібито мовчить, коли Зеленському потрібна підтримка для боротьби проти агресії та спроб придушення нової влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?