Лукашенко зробив важливу заяву на зустрічі з Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко зробив важливу заяву на зустрічі з Зеленським

Лукашенко зробив важливу заяву на зустрічі з Зеленським
Джерело:  online.ua

Білоруський президент Олександр Лукашенко стверджує, що Україні не потрібно чекати якихось проблем з його державою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик ОПУ щодо його зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

Голова РБ прибув до України для участі у Другому форумі регіонів. У Житомирі він зробив відповідну заяву.

"Я хочу вас запевнити, що ніколи, ви взагалі не мали проблем з Білоруссю, і їх не буде. Ми були добрими, хорошими вашими прихильниками, партнерами і якщо Україна захоче мати з нами братські відносини, за нами справа не стоїть", - заявив Лукашенко.

Президент додав, що Білорусь та Україна настільки близькі, що він навіть може трохи говорити українською. Раніше він сьтверджував, що білоруські військовослужбовці готові у якості миротворців допомогти врегулювати війну на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, офіційний Мінськ напередодні проінформував, що Лукашенко планує обговорити з українським колегою майбутнє міжнародних відносин. Йдеться про співробітництво на різноманітних рівнях. Згаданий другий форум регіонів розпочався у четвер, 3 жовтня, та триватиме протягом двох днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?