У Лукашенка нарешті розкрили деталі переговорів із Зеленським
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лукашенка нарешті розкрили деталі переговорів із Зеленським

У Лукашенка нарешті розкрили деталі переговорів із Зеленським
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко планує обговорити з головою України Володимиром Зеленським зв'язок між державами у майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво очільника РБ.

За офіційними даними білоруської сторони, йдеться про подальший розвиток співробітництва у різноманітних галузях. Державні лідери зустрінуться під час Другого форуму регіонів у Житомирі.

"Олександр Лукашенко проведе переговори з Президентом України Володимиром Зеленським. Лідери країн детально обговорять актуальний стан і перспективи розвитку українсько-білоруського співробітництва в різних сферах, обміняються думками з питань регіонального та міжнародного порядку денного", - інформує пресслужба.

Окрім цього, білоруський президент братиме участь у пленарному засіданні форуму з виступом. Його темою стане потенціал взаємодій між країнами.

Нагадаємо, початок Другого форуму регіонів запланований на четвер, 3 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Офіс президента України анонсував зустріч Зеленського з Лукашенком, яка відбудеться 4 жовтня. Українська сторона також інформує про плани президентів обговорити різноманітні контакти країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?