Луценко розповів про стан кілера, який убив Вороненкова
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко розповів про стан кілера, який убив Вороненкова

Луценко розповів про стан кілера, який убив Вороненкова
Джерело:  online.ua

Вбивця  екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, застреленого в центрі Києва 23 березня, знаходиться на межі смерті.
Онлайн-хроніку подій, пов'язаних з вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві, читайте на ONLINE.UA
Про це в ході брифінгу заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
Луценко підкреслив, що вбивця Вороненкова має наскрізне поранення голови і знаходиться на межі смерті. У той же час охоронець колишнього депутата Держдуми, який поранив кілера, поранений в область серця і співпрацює зі слідством.
Читайте також: Убивство Вороненкова: Порошенко виступив з гучною заявою
"На місці події вилучено близько 20 гільз, вилучено пістолет кілера ТТ. Також був задіяний пістолет охоронця "Стєчкіна", - додав він. Також Генпрокурор зазначив, що вбивця приїхав до місця події на автомобілі Daewoo, а тіло Вороненкова знаходиться під охороною спецслужб.
Крім іншого, спікер МВС Артем Шевченко розповів  Еспресо.TV, що слідство вже вилучило записи з камер відеоспостереження на місці вбивства: "Це дуже жваве місце в центрі нашої столиці. Перехрестя обладнаний декількома відеокамерами. Ці записи вже вилучено. На них зафіксовано момент злочину", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у поліції стверджували, що життя охоронця загиблого Дениса Вороненкова і його вбивці перебувають поза небезпекою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?