Луценко яскраво повідомив про важливе рішення по Януковичу
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко яскраво повідомив про важливе рішення по Януковичу

Луценко яскраво повідомив про важливе рішення по Януковичу

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що Печерський суд Києва дав дозвіл на заочне досудове слідство у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ГПУ.
"Йесссс! Ми зробили це. Печерський суд дав дозвіл на заочне досудове слідство у справі про державну зраду біглого Януковича!!! В лютому ми почнемо і власне судовий процес, де прокуратура на підставі беззаперечних доказів проситиме покарання зраднику", - написав він.
Читайте також: Як Янукович просив Путіна ввести війська в Україну: з'явився гучний документ
"Окрема подяка стійкості судді та прокурорам, які в ході 15 годинного засідання працювали на Закон і Справедливість", - зазначив Луценко.
Варто відзначити, що реакція користувачів мережі на новину була різною.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Віктор Янукович звинуватив Генпрокуратуру України у фальсифікації справи про розстріли на Майдані, заявивши, що не причетний до загибелі людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?