Ляшко покусав: Порошенко здивував мережу покупкою городини на трасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Ляшко покусав: Порошенко здивував мережу покупкою городини на трасі

Ляшко покусав: Порошенко здивував мережу покупкою городини на трасі
Джерело:  online.ua

П’ятий президент України, лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко вирішив запастися свіжими фруктами і овочами під час подорожі до Канева. Колишній президент зупинився на трасі, де селяни продавали продукцію власного виробництва, щоб поспілкуватися із людьми та придбати городину. 

Джерело: Facebook Петра Порошенка.

Колишній глава держави сфотографувався з бабусями в бідному одязі, які торгують овочами і фруктами на базарі. Також Порошенко написав захоплений пост про свіжу, українську продукцію.

“Дорогою до Канева нам з Мариною довелося зупинитися. Просто неможливо було проїхати повз. Кавуни, виноград, яблука, сливи та гриби — і це все свіже, наше, українське. Вирощене дбайливими руками мешканців Черкащини, принесено з лісу та городу”, - зазначив експрезидент.

Також він подякував селянам за важку працю і підтримку.

“Дякую вам, мої любі, за вашу працю, за ваші натомлені руки, за вашу повагу і любов до нашої землі. А ще — за неймовірну підтримку, яку я відчув сьогодні, та віру у нашу спільну перемогу!”, - додав політик.

Реакція соцмереж

Втім, деякі користувачі соцмереж побачили в діях політика піар і нещирість. Вони відреагували на фото з траси постами і мемами.

“І просто зранку - сенсація: Петра Порошенка покусав Олег Ляшко!

Жарти жартами, а вже настільки приторна попса/попсова приторність - це естетичне фе. З машини на ходу він побачив, яке тут все свіже, ага. Не те що на десятку ще таких же точок по дорозі”, - написав журналіст і перекладач Олександр Михельсон.

Нагадаємо, раніше дружина політика Марина хвалилася урожаєм, який виріс на присадибній ділянці. На охайних грядках родини Порошенків ростуть традиційні українські овочі: огірки, гарбузи, кабачки, капуста, помідори тощо.

Колеги по партії скуштували яблук і огірків, вирощених Мариною, і сказали, що вони дуже смачні.

Читайте також:

  • Порошенко висунув вимогу Зеленському напередодні зустрічі з Байденом.

  • Порошенко позивається до Зеленського та Бігуса через "плівки Медведчука".

  • Зеленський під час параду розсмішив Порошенка, Ющенка та Кучму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?