Ляшко прийшов до Ради зі своїм "дворняжним принцом" - відео розсмішило мережу
Категорія
Україна
Дата публікації

Ляшко прийшов до Ради зі своїм "дворняжним принцом" - відео розсмішило мережу

Ляшко прийшов до Ради зі своїм "дворняжним принцом" - відео розсмішило мережу
Джерело:  online.ua

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко долучився до акції "На роботу з собакою", яка проходить 21-го червня. Одіозний нардеп вибрав одного з 10 своїх вихованців та прийшов з ним просто до свого кабінету. Кумедне відео, яке вже бурхливо обговорюють користувачі мережі, Ляшко оприлюднив у Facebook, передає ONLINE.UA.

Нардеп розповів, що цього пса звуть Порш, йому 8 років. Ляшко називає його "дворняжним принцом" та своїм "любимим" собакою.

 Варто зазначити, що скандальний нардеп постійно хизується своїм собачим сімейством у мережі.

Дружині Ляшка, Росіті, доводиться жити ще й зі всіма 17-ма вихованцями чоловіка, яких він називає найріднішими.

"У мене зараз 17 собак – 10 дорослих і 7 цуценят, яких народила Зірка. Я їх всіх доглядаю, вони живуть разом і не гризуться між собою. От я хочу, щоб в Україні так дружно жили і щоб у кожного було, що їсти", - сказав нардеп.

Як повідомляв ONLINE.UA,  перед початком проведення  консультацій між президентом та лідерами парламентських фракцій виник скандал. Його ініціатором став Олег Ляшко, який зняв на смартфон стрім свого спілкування з охоронцями Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?