Любить твою д*пу: коміки в США безжалісно висміяли Зеленського та Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Любить твою д*пу: коміки в США безжалісно висміяли Зеленського та Трампа

Любить твою д*пу: коміки в США безжалісно висміяли Зеленського та Трампа
Джерело:  online.ua

Ведучі вечірніх ток-шоу жорстко висміяли заяву посла США у ЄС Гордона Сондленда про те, що український лідер Володимир Зеленський небайдужий до "п'ятої точки" очільника Білого дому Дональда Трампа, передає ONLINE.UA.

Цю тему іронічно обіграли в ефірі передачі The Late Show, продемонструвавши на весь екран задній план американського лідера під час гри в теніс

"Ох, а хто ж її не любить? Джиммі, дай поглянути на цю красу. Вона виглядає, ніби два окости, упаковані в медичну рукавичку або як скатертина, наповнена рисовим пудингом", – пожартував шоумен.

У відповідь ведучий The Daily Show Тревор Ноа заявив, що пару днів тому на телеканалі Fox News говорили про недостатньо сексуальний імпічмент Трампу, а "тепер у нас достатньо загравання з д*пою".

Окрім того, комік пожартував, що Трамп, як раніше вважалося, тиснув на Україну відправкою військової допомоги, проте "насправді він тиснув своє дупою".

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтерв’ю Вадим Пристайко пояснив, що президент США та Україна не можуть обговорювати кожний крок у відносинах,  тож державам потрібен спеціальний апарат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?