"Люб'язний і сердечний Путін": відомий політик виступив з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Люб'язний і сердечний Путін": відомий політик виступив з резонансною заявою

"Люб'язний і сердечний Путін": відомий політик виступив з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Віце-канцлер Австрії та голова ультраправої Партії свободи Австрії Гайнц-Крістіан Штрахе заявив, що вважає абсурдною та недоцільною критику візиту президента РФ Володимира Путіна на весілля голови МЗС Австрії, передає ONLINE.UA з посиланням на  Die Presse.

Окрім того, він додав, що участь очільника Кремля у весіллі є "неймовірно великою честю для Австрії".

"Канцлер та президент дуже близькі з українським президентом Порошенком. У нас є рівень довіри через налагодження мостів з Росією. Ми можемо поєднати ці обидві сторони... Пов'язана з весіллям критика є абсурдною. На такі заходи запрошують в тому випадку, якщо між людьми склалися теплі відносини, а у Кнайсль і Путіна хороші відносини", - сказав політик.

За словами Штрахе, очільник Кремля дуже "люб’язна людина, яка твердо стоїть на землі, відкрита і сердечна".

Політик також зізнався, що хотів би бачити гостем на своєму весіллі віце-прем’єра Італії Маттео Сальвіні та, можливо, угорського прем’єра Віктора Орбана.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що австрійський канцлер Себастьян Курц прокоментував нещодавній візит президента РФ Володимира Путіна на весілля голови МЗС Карін Кнайссль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?