Людей Трампа знову спіймали на зв'язках з Путіним: розгорається скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Людей Трампа знову спіймали на зв'язках з Путіним: розгорається скандал

Людей Трампа знову спіймали на зв'язках з Путіним: розгорається скандал

Соратники американського президента Дональда Трампа контактували з російськими спецслужбами за рік до проведення виборів в США.


Про це стало ясно з перехоплених спецслужбами США записів телефонних розмов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times, що цитує "трьох нинішніх і колишніх американських офіційних осіб".


Читайте також: У Трампа знайшли жорсткі слова для путінської Росії


За наявними даними, американська розвідка дізналася про зв'язок команди Трампа з російськими спецслужбами майже тоді ж, коли йшов доказ втручання Кремля в президентські вибори в США і причетності РФ до злому електронних скриньок членів Демократичної партії.


Про тему перехоплених розмов поки не відомо, однак згадується ім'я радника Трампа Пола Манафорта, який також раніше працював в адміністрації збіглого екс-президента України Віктора Януковича. При цьому сам Манафорт заперечує будь-які зв'язки з російським урядом, а імена інших членів переговорів невідомі.


Як повідомляв ONLINE.UA, радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки  Майкл Флінн подав у відставку на тлі повідомлень про його контакти з послом Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?