Люди адвоката Трампа намагалися керувати Нафтогазом - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Люди адвоката Трампа намагалися керувати Нафтогазом - ЗМІ

Люди адвоката Трампа намагалися керувати Нафтогазом - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Скандальні американські бізнесмени Лев Парнас і Ігор Фруман, які підтримували ділові зв'язки з адвокатом Трампа Рудольфом Джуліані, намагалися встановити контроль над НАК Нафтогаз Україна. На таке зізнання наважився директор з інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За його словами, Парнас і Фруман сказали, що хочуть зробити його "своєю людиною". Фаворов стверджує, що підприємці із США в березні поточного року пропонували організувати його призначення на посаду глави Нафтогазу. Фаворов повідомив про те, що сталося, Коболєву і відповів на пропозицію Парнаса і Фрумана відмовою.

Американському виданню він зізнався, що зазначена зустріч з Парнасом і Фруманом відбулася в березні в американському штаті Техас. Його співрозмовники нібито наголошували, що підтримують зв'язки з Трампом і Джуліані.

У свою чергу, адвокат Парнаса запевняє, що твердження Фаворова не відповідають дійсності. Варто зазначити, що адвокати Фрумана і Джуліані відмовилися від коментарів.

Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат президента США  нещодавно заявив, що зустрічався з представником правоохоронних органів України  з питанням про розслідування проти Гантера Байдена. За словами Джуліані, йдеться про Костянтина Кулика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?