«Люди кричали»: на відомому українському курорті раптово зламалась карусель
Категорія
Події
Дата публікації

«Люди кричали»: на відомому українському курорті раптово зламалась карусель

«Люди кричали»: на відомому українському курорті раптово зламалась карусель
Джерело:  online.ua

Туристи, які приїхали на відпочинок у популярний український курорт Кирилівка, раптово опинились заблокованими на атракціоні. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий сайт 061.ua, інцидент трапився вчора ввечері на висоті 25 метрів.

Під час руху каруселі з відпочиваючими її механізм був заблокований через різкий порив вітру. І хоча обійшлося без постраждалих, несподіванка добре попсувала нерви людям. Адже протягом години їх ніхто не міг спустити на землю. Бригада рятувальників, яка приїхали за викликом у парк атракціонів, не змогли нічим допомогти, оскільки їхня драбина не дотягувала до потрібної висоти.

Тоді було вирішено викликати рятувальників з Мелітополя, які мали привезти пожежну драбину. Бригада виїхала, але через півгодини повернулася назад до себе в місто – співробітники атракціону зуміли власними силами опустили людей на землю.

Вчора ввечері відео інциденту було опубліковано в одному з місцевих Instagram-акаунтів. За словами очевидців, люди на каруселі кричали й нервувалися. Одна із застряглих на атракціоні пізніше розповіла, що всім було дуже страшно, бо був сильний вітер і їх розхитувало.

Нагадаємо, що не так давно туроператори розповіли про зміну туристичних уподобань українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?