«Люди на ходу вистрибували з вагонів»: під Дніпром загорілась електричка (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

«Люди на ходу вистрибували з вагонів»: під Дніпром загорілась електричка (відео)

«Люди на ходу вистрибували з вагонів»: під Дніпром загорілась електричка (відео)
Джерело:  Інформатор

На залізничному перегоні Сухачівка – Запоріжжя-Кам’янське сьогодні стався надзвичайний інцидент – пожежа в електропоїзді Дніпро – П’ятихатки. За словами очевидців, почувши запах гару пасажири настільки запанікували, що почали стрибати з задимлених вагонів ще під час руху електрички. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інформатор », аварія сталась о 5:40 ранку.

Пізніше представники «Укрзалізниці» повідомили, що пожежа почалась через обрив контактного проводу. Незважаючи на те, що пасажири вистрибували з вагонів, не чекаючи зупинки, через невелику швидкість електрички ніхто не постраждав.

«Все тріщало і блискало… Прибули 3 пожежні машини, 2 швидких і поліція. Постраждалих немає, хіба що збиті коліна ... Стрибати з висоти і на камені», – розповіла одна з пасажирок.

В свою чергу, залізничники заявили, що усіх пасажирів було доправлено до місць призначення підмінним рухомим складом. Розслідування причин аварії триває.

Нагадаємо, що подібна, але набагато більш страшна за наслідками пожежа в салоні транспортного засобу не так давно сталась у Москві. Через помилку пілотів та низку інших обставин загорівся рейсовий літак, який слідував за маршрутом Москва – Мурманськ. Тоді у вогні загинув 41 пасажир.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?