Люди не відчувають: у Зеленського озвучили важливу проблему
Категорія
Політика
Дата публікації

Люди не відчувають: у Зеленського озвучили важливу проблему

Люди не відчувають: у Зеленського озвучили важливу проблему

Лідер партії "Слуга народу" і заступник відповідної парламентської фракції Олександр Корнієнко анонсував проведення роботи з урядом з приводу того, що українці не відчувають результатів його діяльності. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Політик вважає, населення країни все ще має довіру до президента Володимира Зеленського та його напрямку, однак не з'ясовано, чому не відчувається реальних змін.

"Це саме стосується й уряду. Я думаю, що цю розмову фахову ми у середу (4 березня - ONLINE.UA) проведемо, задамо конкретні питання, як так сталася, що курс, який обрало 73% населення, і потім підтвердило дуже великою підтримкою на парламентських виборах, це правильний курс, і довіра до президента зберігається, і до курсу зберігається, але по факту в кишенях люди не відчувають це, в платіжках люди не відчувають це, у системних реформах не відчувають це", - пояснив Корнієнко.

Також він нагадав про ситуацію з поширенням коронавірусу Covid-19, яке може спровокувати нову фінансову кризу. На думку лідера партії, Кабміну необхідно у такий ситуації перевтілюватися на "штаб своєрідний", який працює над усуненням загроз.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр Олексій Гончарук напередодні оголосив, що не писав заяви про відставку. Він також відмовився якимось іншим чином коментувати чутки про своє звільнення вже цього тижня. Відповідні дані оприлюднили медіа із посиланням на джерела.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?