Люди обурені. В Україні продають запальнички з зображенням розстріляного воїна
Категорія
Культура
Дата публікації

Люди обурені. В Україні продають запальнички з зображенням розстріляного воїна

Люди обурені. В Україні продають запальнички з зображенням розстріляного воїна
Джерело:  online.ua

"Патріотичний маркетинг" виходить за рамки етичності та адекватності. Обличчя героя України Олександра Мацієвського, якого розстріляли росіяни після слів "Слава Україні", використали для зображення на запальничках. Це викликало широке обурення серед українців. 

Джерело: Сержант Бандеропес

Магазин використав зображення українського військовослужбовця

У мережі зʼявилися товари із гравіюванням зображення Героя України військовослужбовця Олександра Мацієвського, розстріляного після слів "Слава Україні".

Зокрема, в одному із магазинів пропонували таку запальничку.

У Twitter виклали рекламний пост із зображенням "товару". В описі до запальнички продавець назвав її "прекрасним аксесуаром", від користування яким можна "отримати задоволення".

Реакція українців та вибачення магазину

Таке ставлення до памʼяті розстріляного українського військовополоненого неабияк розлютило людей. У коментарях користувачі засуджують такий вчинок підприємця.

  • Це ж якими цинічними потворами треба бути, щоб створити запальничку з портретом загиблого героя. Вас там нічого не тисне? Здоровий глузд може? Як можна танцювати на кістках?

  • Вам мало грошей??? Ще на смерті Героя заробляти? Ганьба

  • Виродки, сьогодні людину так жорстко вбили, принесли невимовне горе у родину... А ви вирішили хайпанути на смерті та сльозах. За таке ви не маєте права на існування. Ганьба та суцільний сором!

Після реакції суспільства, адміністрація магазину на сторінці у соцмережах просила вибачення. Пост із запальничкою видалили.

Ми публічно просимо вибачення!!! Декілька днів назад ми розмістили пост з фотографією запальнички, зображення на якій обурило людей. Цей виріб не є масовим, лише є у однієї людини. Ми не мали братися за те замовлення! Мали від нього відмовитись і взагалі не виставляти в інтернет фотографію як приклад роботи. Всі пости і фотографії видалені. Ми визнаємо помилку і просимо вибачення, - йдеться у повідомленні.

 Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?