Всі кошти передадуть ЗСУ. Боєць та поет Павло Вишебаба запрошує на благодійний концерт у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

Всі кошти передадуть ЗСУ. Боєць та поет Павло Вишебаба запрошує на благодійний концерт у Києві

Всі кошти передадуть ЗСУ. Боєць та поет Павло Вишебаба запрошує на благодійний концерт у Києві
Джерело:  online.ua

14 березня у Києві відбудеться благодійний концерт поета, музиканта та воїна української армії Павла Вишебаби. Всі зібрані кошти передадуть Збройним силам України.

Джерело: Фейсбук-сторінка Павла Вишебаби

Що відомо про благодійний концерт Павла Вишебаби у Києві

Виступ українського бійця та поета відбудеться в рамках першого всеукраїнського благодійного туру.

Захід розпочнеться 14 березня о 18:00 на локації МЦКМ (Жовтневий палац).

Придбати квитки  можна тут.

Український поет, музикант і громадський активіст, його відео-поезії набирають мільйони переглядів у соцмережах, його вірші читають у прайм-тайм на центральних телеканалах, їх кладуть на музику та озвучують на проукраїнських мітингах по всьому світу різними мовами. Тексти книги Павла Вишебаби «Тільки не пиши мені про війну» стали літературним літописом почуттів багатьох українців у режимі онлайн, - йдеться в анонсі концерту Павла Вишебаби.

Окрім того, наголошується, що 100% зібраних коштів йдуть на потреби Збройних Сил України.

Сам Павло Вишебаба звертає увагу на те, що хоче зібрати достатньо грошей на артилерійські установки та дрони для наших бійців, які воюють на Донбасі.

Привіт з Донеччини! Їду читати вам свої вірші та збирати на ЗСУ. Будуть спеціальні гості, будуть мої книги, будуть історії та поезія, — розповідає воїн.

Що важливо знати про Павла Вишебабу

Павло Вишебаба — це відомий український поет, музикант, громадський активіст, а також боєць, який захищає на фронті незалежність нашої країни. Також його знають за позивним "Капелан".

За його словами, ідея благодійного туру з'явилася у волонтерів у співпраці з нашими Збройними силами, оскільки вони хотіли зібрати більше коштів на артилерію та адрони для Донецького напрямку.

Мені поступив наказ, я як молодший сержант Вишебаба прибув на виконання. У всіх містах були повні зали. Мені дуже приємно, що люди не забувають про війну та приходять на такі поетичні вечори. Всі гроші за квитки — це донати, також ми проводимо аукціони. Всі кошти йдуть на ЗСУ, — наголосив Павло Вишебаба.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?