Люди почали масово скаржитися на новий iPhone 12 mini
Категорія
Технології
Дата публікації

Люди почали масово скаржитися на новий iPhone 12 mini

Люди почали масово скаржитися на новий iPhone 12 mini
Джерело:  online.ua

Технологічний гігант Apple дедалі частіше зіштовхується з гучними скандалами. Нещодавно стало відомо, що акціонери корпорації на чолі з пенсійним фондом Великої Британії позиваються проти CEO компанії Apple Тіма Кука. Що важливо розуміти, причиною стала заява очільника корпорації, зроблена ще 2 роки тому. Однак нещодавно технологічний гігант отримав ще одного "ляпаса" — цього разу від своїх відданих прихильників. Справа в тому, що новий iPhone 12 mini неабияк розчарував багатьох своїх власників, які придбали його відносно нещодавно. Йдеться про погану автономність та навіть проблеми з роботою дисплея. Від нищівної критики користувачів мережі компанію не врятували навіть вагомі переваги iPhone 12 mini, серед яких, зокрема, компактний розмір та відносно доступна ціна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Engadget.

За словами блогерів та користувачів мережі, які вже мали змогу оцінити iPhone 12 mini, смартфон демонструє некоректну роботу дисплея смартфона під час повсякденного використання.

Чимало скарг стосуються того, що дисплей не з першого разу реагує на дотики до екранних кнопок ліхтарика і камери. Також проблеми виникають під час свайпів вгору для розблокування. Варто звернути увагу на те, що подібних проблем не виникає, якщо смартфон підключений до зарядного пристрою. Блогери стверджують, що чутливість сенсора повертається ще й тоді, коли смартфон використовують без чохла.

"Ще одна проблема – ємність батареї iPhone 12 mini, яка становить всього 2227 мАг. При цьому більшість среднебюджетних Android-смартфонів укомплектовані батареями на 3500 – 4000 мАг. Навіть знизивши яскравість дисплею до мінімуму автономність смартфона складає до 10 годин 22 хвилин", — йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що керівництво компанії на ці зауваження та скарги поки не відреагувало.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, один з творців всесвітньої павутини Тім Бернерс-Лі захотів знайти гідну альтернативу своєму дітищу: нещодавно він представив власний проєкт з відкритим вихідним кодом, головною метою якого є збереження конфіденційності користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?