Маємо бути готові: у НАТО зробили жорстку заяву про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Маємо бути готові: у НАТО зробили жорстку заяву про Росію

Маємо бути готові: у НАТО зробили жорстку заяву про Росію

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відповів на заяву французького президента Еммануеля Макрона про головну загрозу у вигляді тероризму, а не РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Під час виступу у Брюсселі очільник Альянсу пояснив, що блок спроможний зосереджуватися не на одній проблемі.

"Ми маємо бути готові відповідати на будь-яку потенціальну загрозу з будь-якого напрямку. Ми можемо працювати на обох напрямках, і один іншому не перешкоджає", - стверджує Столтенберг.

За словами генсекретаря, політика НАТО полягає не лише у стримуванні кремлівського впливу. З метою вести діалог сформована спеціальна комісія.

"Росія – наш сусід і це не змінити. Нам потрібен діалог з Росією для запобігання конфліктним ситуаціям та інцидентам. І діалог – це не ознака слабкості", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що головна проблема, яка повстає перед НАТО - це глобальний тероризм. До списку подібних загроз Росія нібито не відноситься. З кремлівським урядом для запобігання конфліктам необхідно вести діалог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?