"Маємо перемагати нокаутом": Порошенко зібрав БПП на термінову нараду
Категорія
Політика
Дата публікації

"Маємо перемагати нокаутом": Порошенко зібрав БПП на термінову нараду

"Маємо перемагати нокаутом": Порошенко зібрав БПП на термінову нараду

Чинний український глава Петро Порошенко вперше за довгий час зібрав фракцію БПП на нараду, де говорили про те, що кампанія проти іншого кандидата у президенти Володимира Зеленського має стати жорсткою. Відомо, що ця зустріч відбулася в АП 8 квітня, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

В ході наради український лідер розповів, що до цього часу він не працював проти Зе на повну силу, але настав час це змінити.

"Ми воювали з Юльою, бо могли самі не пройти в другий тур. Але взагалі не звертали уваги на Зеленського. Зараз я закликаю вас працювати разом. Кампанія проти Зеленського тепер має стати жорсткою", – переказував УП слова чинного президента депутат його фракції. - Президент сказав, що ми маємо перемагати нокаутом".

Водночас повідомляється, що реалістичного сценарію нокауту ніхто з президентського штабу чи оточення озвучити не зміг.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня чинний український глава та кандидат у президенти України  Петро Порошенко здав аналіз крові на вміст алкогольних та наркотичних речовин у НСК "Олімпійському".  Зазначається, що жодної психоактивної речовини у крові політика знайдено не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?