Макрон терміново подзвонив Путіну через ситуацію на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон терміново подзвонив Путіну через ситуацію на Донбасі

Макрон терміново подзвонив Путіну через ситуацію на Донбасі
Джерело:  online.ua

Французький лідер Еммануель Макрон та президент РФ Володимир Путін в телефонному режимі обговорили вирішення конфлікту на Донбасі в рамках "нормандського формату". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Кремля.

Що цікаво, на сайті Єлисейського палацу про факт переговорів наразі не повідомили.

За інформацією пресслужби Кремля, "висловили готовність активізувати спільну роботу на цьому напрямі, зокрема, у рамках "нормандського формату".

 У Путіна кажуть, що розмова відбулася з ініціативи французької сторони.

Варто зазначити, що напередодні президент України Володимир Зеленський обговорив з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель результати нещодавньої зустрічі дипломатичних радників у "нормандському форматі". Вони "обговорили шляхи подальшої активізації мирного врегулювання ситуації на Донбасі".

 Володимир Зеленський прогнозує, що через одну зустріч у "нормандському форматі" зустрінуться вже самі лідери України, Німеччини, Франції та Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава держави Володимир Зеленський вважає, що війну можна зупинити, якщо є бажання — у тому, що на Донбасі досі триває жорстке протистояння, винна попередня влада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?