Макрон заявив про розв’язання Росією нового виду гібридної світової війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон заявив про розв’язання Росією нового виду гібридної світової війни

Макрон заявив про розв’язання Росією нового виду гібридної світової війни
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що Росія є «однією з останніх колоніальних держав», яка розпочала «новий тип гібридної світової війни».

Джерело: BFMTV

РФ є останньою колоніальною державою

Відповідаючи на запитання про можливе припинення російського газу та рішення, ухвалені Європейським Союзом під час його візиту до Беніну, Еммануель Макрон заявив, що "Росія є однією з останніх імперських колоніальних держав".

Росія по суті почала новий вид гібридної світової війни. Вона вирішила, що інформація, енергія та продовольство є військовими інструментами, поставленими на службу континентальної імперіалістичної війни проти України, - сказав він.

В Африці, континенті, «який постраждав від колоніального імперіалізму», президент Еммануель Макрон застерігає країни від російських обіцянок.

Росія вирішила вторгнутися в сусідню країну, щоб захистити там свої інтереси. Росія в усьому світі є однією з країн, яка з найбільшою силою використовує інструменти пропаганди. RT France і Sputnik викривають пропаганду на службі режиму, який їм платить.

Глава держави як ніколи використовує свій африканський тур для боротьби з російським впливом на континенті. Під час обговорення продовольчої безпеки в таких країнах, як Камерун або Бенін, Еммануель Макрон засуджує «шантаж» з боку Росії.

Це вони блокують зерно в Україні і регулють це. Жодних санкцій на продовольство ніхто не запроваджував. Вони вирішують, потім їздять, пояснюють людям, що вони не винні, - сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?