Макрон жорстко висварив президента Бразилії через образу дружини
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон жорстко висварив президента Бразилії через образу дружини

Макрон жорстко висварив президента Бразилії через образу дружини
Джерело:  online.ua

Державний лідер Франції Еммануель Макрон стверджує, що його бразильський колега Жаїр Болсонару зробив грубу заяву про Бріджит Макрон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RFI.

Відповідь французького президента була опублікована на тлі завершення саміту G7. Під час офіційних заходів представники ведучих країн тисли на Бразилію через неефективну боротьбу проти лісових пожеж.

"Це сумно. Це сумно для нього передусім, але також це сумно для бразильців. Я дуже люблю і поважаю бразильців, і я сподіваюся, що дуже скоро у них буде президент, який поводитиме себе як належне", - підкреслив Макрон.

Один з користувачів Facebook прокоментував публікацію Болсонару про гасіння пожеж. Він оприлюднив фотоколаж обох президентських пар, на якому було написано "Тепер ви розумієте, чому Макрон переслідує Болсонару?". Таким чином той вирішив пожартувати на тему 66-річної Бріджит Макрон та 37-річної Мішель Болсонару.

Сам президент Бразилії відповів коментатору "Не принижуй цього хлопця. LOL". Представництво Болсонару відповіло, що той не має коментарів стосовно скандалу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Макрон раніше виступив із заявою про консенсусне прийняття рішень у G7, тому "сімка" не змогла погодити повернення Росії до формату. Кремль можуть запросити на майбутній саміт лише у якості гостя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?