Макрону довелося вибачатися за міжнародний футбольний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрону довелося вибачатися за міжнародний футбольний скандал

Макрону довелося вибачатися за міжнародний футбольний скандал
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон вибачився перед Албанією за неправильний національний гімн країни під час футбольного матчу у Парижі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Інцидент стався у суботу, 7 вересня. Збірні Франції та Албанії вийшли на поле під час матчу кваліфікації Євро-2020. Під час заходів відкриття замість албанського гімну заграв андоррський.

За словами прем'єра балканської країни Еді Рами, Макрон звернувся до нього з щирими вибаченнями "за скандальну помилку Французької федерації футболу з нашим національним гімном".

Випадок приголомшив албанських футболістів на полі, а от вболівальники країни серйозно обурилися. Збірна Андорри змагається у тій самій групі H, що команди Франції та Албанії.

Через інцидент початок футбольного двобою відклали на 10 хвилин. Потім пролунав необхідний гімн та матч відбувся.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Макрона торкнувся скандал, підігрітий президентом Бразилії Жаїром Болсонару. Французький лідер звинуватив свого колегу у нечемній поведінці після жарту щодо його дружини у соціальних мережах. Недоречне висловлювання нібито порівнювало дружин обох президентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?