Максим Галкін жорстко розкритикував Кремль та росіян після удару по Одесі
Категорія
Культура
Дата публікації

Максим Галкін жорстко розкритикував Кремль та росіян після удару по Одесі

Максим Галкін жорстко розкритикував Кремль та росіян після удару по Одесі
Джерело:  online.ua

Відомий російський гуморист Максим Галкін засудив дії російської влади та висловив співчуття постраждалим в результаті удару РФ по Одесі, який забрав життя 8 людей. Окрім того, комік закликав журналістів та високопосадовців країни-агресорки припинити розповсюджувати брехню про цю війну.

Джерело: Інстаграм-сторінка Максима Галкіна

Вчора, напередодні світлого свята Великодня, у день сходження благодатного вогню, летять крилаті російські ракети у житловий будинок в Одесі. Гине родина, гине тримісячна дитина. Як це все б'ється? От як це? Поясніть мені...Почнемо з того, що крилаті ракети не повинні прилітати у житлові будинки і в будні, не лише на свята. Але ви водночас молитеся з патріархом Єрусалимським за мир. Ви приїжджаєте і везете благодатний вогонь до Москви, і при цьому ця ж влада посилає ці ракети. Чи це знов не ми? Я вже чув пояснення, що це через те, що ці високоточні ракети потрапили до житлового будинку, тому що українське ПВО збило ці ракети. Тобто, не повинно працювати ПВО і тоді все буде добре? - іронічно поцікавився Галкін.

В такій кількості страшних речей винувата Росія, але при цьому говорить, що не є винуватою. Звірства в Бучі - це не ми, малайзійський боїнг - це не ми, Маріуполь зрівняли з землею - це не ми, в Одесу летить ракета - це ми, але не зовсім ми. Все - не ми. А ми що там робимо? Глибокі співчуття всім рідним загиблих. Світла пам'ять, - завершив своє звернення артист.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?