Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед: де дивитися видовищний матч
Категорія
Спорт
Дата публікації

Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед: де дивитися видовищний матч

Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед: де дивитися видовищний матч
Джерело:  online.ua

Два відомі футбольні клуби "Манчестер Сіті" та "Манчестер Юнайтед" вийдуть на поле один проти одного у суботу, 7 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Англійської Прем'єр-ліги.

Двобій відбудеться у 16-му турі чемпіонату. Він почнеться о 19:30 на манчестерському стадіоні "Етіхад".
Пряму трансляцію вестиме телеканал Setanta Sport Ukraine. Окрім того, спостерігатимуть за двобоєм глядачі каналу "Беларусь 5".

За підсумками 15 турів турніру "Манчестер Сіті" обіймає 3-тю сходинку з 32 балами. Його опонент "Манчестер Юнайтед" опанував 6-ту позицію з 21 балом.

Протягом минулого сезону клуби встигли зіграти один проти одного двічі. Обидва матчі - домашній й гостьовий - виграли гравці "Сіті". Перший завершився 3:1, другий 2:0.

Цікаво, зо загалом команди зустрічалися на полі в історії 178 разів. З них 73 виграли футболісти "Юнайтед", а лише 53 - "містяни". Нічиєю закінчилися 52 поєдинки. Різниця у м'ячах становить 257 до 245 на користь "МЮ".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно відбулася дуель між англійським "Манчестер Сіті" та українським "Шахтарем". Матч Ліги чемпіонів завершився феноменальною нічиєю. У мережі з'явилися відеоролики з найкращими моментами футбольної події, яка закріпила становище "гірняків" у турнірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?