"Манчестер Сіті" встояв в битві з "Реалом" у півфіналі Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Манчестер Сіті" встояв в битві з "Реалом" у півфіналі Ліги чемпіонів

"Манчестер Сіті" встояв в битві з "Реалом" у півфіналі Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

"Манчестер Сіті" і "Реал" зіграли в безгольову нічию в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів.
ONLINE.UA вів  онлайн-трансляцію матчу МАНЧЕСТЕР СІТІ - РЕАЛ.
Більше для перемоги зробив "Реал", але в другому таймі Джо Харт як мінімум двічі врятував "городян" від пропущеного м'яча. Харт відбив небезпечні удари Каземіро і Пепе. Крім того, після удару Хесе головою м'яч влучив у поперечину.
ДИВІТЬСЯ: Манчестер Сіті - Реал - 0-0: Відеоогляд матчу
Що стосується господарів, то в компенсований час шанс був у де Брюйне, але його небезпечний удар зі штрафного відбив Навас.
В цілому, команди не порадували вболівальників видовищним футболом. У першому таймі і до середини другого небезпечних моментів взагалі не було. В останні 20 хвилин зустрічі Королівський клуб був близький до успіху, але блискучий Харт врятував "Манчестер Сіті".
Тепер доля путівки в міланський фінал вирішиться 4 травня в Мадриді. "Реалу" напевно допоможе Кріштіану Роналду, який до кінця не залікував травму, отриману в матчі з "Вільярреалом" два тижні тому. Зідан приберіг свого лідера на матч-відповідь.
Сам Роналду заявив, що вийшов би на поле, якби сьогодні був фінал.
ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. 1/2 фіналу

Перший матч
Манчестер. Стадіон "Етіхад"
Головний арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина)
МАНЧЕСТЕР СІТІ Англія - ​​РЕАЛ Мадрид, Іспанія - 0:0
Попередження: Пепе, 24'; Давид Сільва, 37'; Даніель Карвахаль, 90+2'
МС: 1. Харт - 3. Санья, 4. Компані (С), 6. Фернандо, 10. Агуеро, 15. Хесус Навас (7. Стерлінг, 77'), 17. де Брюйне, 21. Сільва (72. Іхеаначо , 40'), 22. Кліші, 25. Фернандіньо, 30. Отаменді
Запасні: 13. Кабальєро - 5. Сабалета, 11. Коларов, 18. Делфі, 20. Мангаля
Реал: 1. Навас - 3. Пепе, 4. Рамос (С), 8. Кроос (22. Іско, 90'), 9. Бензема (20. Хесе Родрігес, 46'), 11. Бейл, 12. Марсело, 14. Каземіро, 15. Карвахаль, 18. Лукас Васкес, 19. Модріч
Запасні: 13. Касілов - 2. Варан, 10. Хамес Родрігес, 16. Ковачич, 23. Данило

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?