Марченко вимагає обміняти Медведчука на полонених британців
Категорія
Україна
Дата публікації

Марченко вимагає обміняти Медведчука на полонених британців

Марченко вимагає обміняти Медведчука на полонених британців
Джерело:  online.ua

Дружина скандального проросійського політика Віктора Медведчука, Оксана Марченко, повідомила про громадян Великої Британії, які потрапили в полон до російських окупантів, і закликала обміняти їх на її чоловіка.

Джерело: Ютуб-канал Оксани Марченко

Марченко просить Джонсона допомогти звільнити Медведчука

Зі ЗМІ мені стало відомо, що Ейдін Ейслін і Шон Піннер, які діяли у складі підрозділів 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ у Маріуполі, здалися в полон збройним силами Росії та "ДНР". Звертаюся до рідних та близьких Ейсліна та Піннера – у ваших силах просити прем'єр-міністра вашої країни Бориса Джонсона вплинути на українське керівництво та домогтися звільнення Ейдіна та Шона шляхом їхнього обміну на затриманого київською владою українського опозиційного політика і мого чоловіка Віктора Медведчука, - заявляє Марченко у своєму новому зверненні.

Що цікаво, дружина кума Путіна оприлюднила своє звернення російською та англійською мовами.

Що важливо розуміти, з травня минулого року Віктор Медведчук перебував під цілодобовим домашнім арештом за підозрою у держзраді та замаху на розграбування національних ресурсів.

Згодом у жовтні 2021 року додалась ще одна підозра – у держзраді та сприянні діяльності терористичній організації.

Варто зазначити, що за 5 днів до нападу Росії на Україну дружина Медведчука Оксана Марченко виїхала до Білорусі, а трохи пізніше опублікувала відео з Москви.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?