"Маріупольський м'ясник" Мізінцев став новим заступником Шойгу
Категорія
Політика
Дата публікації

"Маріупольський м'ясник" Мізінцев став новим заступником Шойгу

"Маріупольський м'ясник" Мізінцев став новим заступником Шойгу
Джерело:  online.ua

На тлі останніх провалів російської армії Міноборони РФ сколихнули нові звільнення та перестановки. Так, 24 вересня офіційно стало відомо, що генерала-полковника Михайла Мізінцева, який керував облогою Маріуполя, призначили на посаду заступника міністра оборони Росії, який відповідає за матеріально-технічне забезпечення Збройних сил РФ. 

Джерело: Телеграм-сторінка Міноборони РФ

Мізінцев став заступником Шойгу після звільнення Булгакова

На посаду заступника міністра оборони Російської Федерації, який відповідає за матеріально-технічне забезпечення Збройних сил РФ, призначено генерала-полковника Михайла Мізінцева, - йдеться в офіційній заяві російського оборонного відомства.

Варто також звернути увагу на те, що генерала армії Дмитра Булгакова звільнили з посади заступника міністра оборони РФ "у зв'язку з переходом на іншу роботу".

Що цікаво, на яку саме посаду переходить Булгаков, у Міноборони РФ не уточнили.

Фото - скриншот

Що відомо про "маріупольського м'ясника" Михайла Мізінцева

Михайло Мізінцев раніше обіймав посаду начальника Національного центру управління обороною Російської Федерації.

Окрім того, він керував операцією в Сирії, а пізніше бомбардуваннями Маріуполя. Після цього у ЗМІ його прозвали "маріупольським м'ясником".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?