Мартиненко залишиться на волі: суд відхилив апеляцію НАБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Мартиненко залишиться на волі: суд відхилив апеляцію НАБУ

Мартиненко залишиться на волі: суд відхилив апеляцію НАБУ

Апеляційний суд Києва відхилив клопотання Спеціальної антикорупційної прокуратури, яка клопотала про арешт екс-депутата Миколи Мартиненка, та залишив у силі рішення про взяття його на поруки низкою політиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

"Ухвалу слідчого судді Солом'янського районного суду залишити без змін", - зазначив суддя.

Також він додав, що ця "ухвала оскарженню не підлягає".

Читайте також: 5 "міфів" про Мартиненка: НАБУ опублікувало детальну інфографіку

У свою чергу прокурор Андрій Перов зазначив, що він не може критикувати це рішення.

"Це рішення є остаточним, тому ми не можемо його критикувати. Ми сподівалися, що ризики судом будуть переглянуті, оскільки поруки не забезпечують неможливості його впливу", - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 квітня 2017 року НАБУ затримало Миколу Мартиненка за підозрою у створенні злочинної організації й розкраданні грошей у особливо великих розмірах.

22 квітня Солом'янський райсуд Києва відпустив Мартиненка на поруки народних депутатів та міністрів від "Народного фронту", хоча САП просила суд взяти Мартиненка під варту на 60 діб з альтернативою застави у 300 млн гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?