У Києві суд розгляне апеляцію НАБУ щодо арешту Мартиненка
Категорія
Політика
Дата публікації

У Києві суд розгляне апеляцію НАБУ щодо арешту Мартиненка

У Києві суд розгляне апеляцію НАБУ щодо арешту Мартиненка
Джерело:  online.ua

Апеляційний суд Києва 12 травня розглядає скаргу Спеціальної антикорупційної прокуратури щодо відмови в арешті екс-нардепа Миколи Мартиненка та першого заступника голови "Нафтогазу" Сергія Переломи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

"Обидва проходять як підозрювані у справі про розтрату коштів ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат". Обоє свою провину заперечують. Прокурори наполягають на арешті або заставі, - 300 млн грн. - для Мартиненка та 150 млн - для Переломи", - йдеться у повідомленні.

Початок засідання призначено на 10 годину ранку.

Читайте також: Справа Мартиненка: САП просить арешту всього майна

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 квітня детективи НАБУ і прокурори САП затримали колишнього депутата Верховної Ради Миколу Мартиненка.

Також було затримано першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України", колишнього голову спостережної ради Одеського припортового заводу Сергія Перелому в справі про "оборудки" на "СхідГЗК".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?