Маск виправдовує окупацію Криму Росією — Подоляк відповів
Категорія
Світ
Дата публікації

Маск виправдовує окупацію Криму Росією — Подоляк відповів

Маск виправдовує окупацію Криму Росією — Подоляк відповів
Джерело:  online.ua

Американський мільярдер, бізнесмен та винахідник Ілон Маск почав переконувати свою багатомільйонну аудиторію в тому, що для Росії Крим так само важливий, як для США – Гавайські острови, тому, мовляв, країна-агресорка повинна була захопити півострів.

Джерело: Твіттер-сторінка Ілона Маска

Маск знову кинувся виправдовувати злочини Росії

Подобається це комусь чи ні, але Крим абсолютно точно розглядається Росією як невід'ємна частина Росії. Крим також має критичне значення для національної безпеки Росії, оскільки він є її південною військово-морською базою. З їх точки зору, втрата Криму - це все одно, що для США втрата Гавайських островів і Перл-Харбору… Росія "бачить" Крим як важливу частину Росії, так само, як Америка вважає важливою частиною Америки Гаваї, - написав Ілон Маск.

Фото - скриншот

На заяву Маска відреагував Михайло Подоляк

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк уже відповів на чергову нахабну заяву Маска.

Ілон Маск, якщо кожного разу капітулювати перед Росією, почувши ядерні погрози, через скільки ітерацій цього протистояння SpaceX стане SpaceZ із "Дмитром Рогозіним" як СЕО? І скільки ще країн розпочнуть хаотичні ядерні перегони, щоб захистити себе? Сумнівна стратегія... - наголосив представник команди Володимира Зеленського.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?