Знищить США і Європу за 30 хвилин: Маск лякає світ "потужністю" Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Знищить США і Європу за 30 хвилин: Маск лякає світ "потужністю" Росії

Знищить США і Європу за 30 хвилин: Маск лякає світ "потужністю" Росії
Джерело:  online.ua

Відомий американський винахідник та мільярдер, засновник компанії SpaceX Ілон Маск продовжує дискутувати щодо війни в Україні. Цього разу він почав стверджувати, що Росія може знищити США і Європу менше ніж за 30 хвилин, якщо застосує ядерну зброю і навпаки.

Джерело: Твіттер-сторінка Ілона Маска

Маск лякає, що РФ за лічені хвилини знищить США та Європу

На Твіттер-сторінці Ілона Маска війна Росії проти України стала темою №1. Складається враження, що бізнесмен всіляко схиляє нашу країну до капітуляції.

Цього разу він вдався до залякувань та заявив, що ніби то "дивовижна кількість людей" не знає про ядерну потужність Росії.

Росія здатна повністю знищити США та Європу за допомогою ядерних ракет менш ніж за 30 хвилин і навпаки. Дивовижна кількість людей цього не знає. Звичайно, було би божевіллям їх використовувати, але божевілля взагалі опинитися в такій ситуації, – йдеться у твіті американського мільярдера.

Варто звернути увагу на те, що це вже другий неоднозначний твіт Маска за 15 жовтня.

Зранку винахідник почав стверджувати, що Росія намагається "вбити" єдину систему зв'язку Starlink, що працює на українському фронті.

Ба більше, один із найбагатших мільярдерів пулічно скаржився, що супутниковий зв'язок Starlink в Україні коштує компанії 20 мільйонів доларів за один місяць.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?