Маск закрив Twitter для користувачів з України
Категорія
Україна
Дата публікації

Маск закрив Twitter для користувачів з України

Маск закрив Twitter для користувачів з України
Джерело:  online.ua

Соцмережа Twitter перестала допускати користувачів з України до реєстрації через їхній мобільний номер. Ба більше, навіть зареєстровані українські користувачі не можуть зайти до мережі.

Джерело:  UNITED24.media

Що відомо про закриття входу до Тwitter для українців 

Зокрема, підконтрольна бізнесмену Ілону Маску соцмережа закрила можливість верифікувати обліковий запис з України та обмежила створення нових – більше немає можливості при створенні акаунта вказати "+380" номер.

Зазначається, що проблема актуальна як для браузерної версії Twitter, так і мобільного застосунку. При цьому російські номери залишаються в списку доступних і з них можна спокійно логінитися і реєструватися.

Привіт, Ілоне Маск. Здається, більше неможливо використовувати український номер для підтвердження номера телефону/двофакторної автентифікації. України немає у вашому списку країн, - йдеться у зверненні журналістів UNITED24.media.

Спроба ж вручну додати номер одного з українських мобільних операторів супроводжується помилкою.

Минулої неділі Ілон Маск анонсував на своїй сторінці в соцмережі, що "ботів чекає сюрприз". У чому "сюрприз" повинен був полягати, глава Twitter не пояснив, але після цього твіту соцмережею був заблокований трафік приблизно 30 провайдерів по всьому світу. Найбільше "дісталося" країнам Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Трохи пізніше соцмережа оперативно розблокувала операторів і оголосила їм, що проблеми виникли через "зміни конфігурації маршрутизації", але, як бачимо, для України проблема залишається актуальною.

В Офісі президента України Маску вже дорікнули за проблеми у Twitter для українців та цензурування української тематики у соцмережі.

Зникнення "війни в Україні" з трендів "Твіттера". Радикальне урізання охоплення твітів із згадкою про російську агресію. Неможливість зареєструватися та увійти в аккаунт з українського номера. Ілон Маск, цікаво, чи побачимо ми колись Twitter Files про осінь – зиму 2022 року? - зазначив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?