Adobe купує онлайн-сервіс для дизайнерів Figma за 20 млрд доларів
Категорія
Технології
Дата публікації

Adobe купує онлайн-сервіс для дизайнерів Figma за 20 млрд доларів

Adobe купує онлайн-сервіс для дизайнерів Figma за 20 млрд доларів
Джерело:  online.ua

Adobe придбає онлайн-сервіс для дизайнерів Figma в рамках угоди на суму близько 20 мільярдів доларів.

Джерело: The Verge

Adobe купує Figma 

Сьогодні ми оголошуємо, що Figma уклала угоду про придбання Adobe. Над цим працювали протягом останніх кількох місяців, і я дуже радий нарешті поділитися цією новиною зі світом, - написав Ділан Філд, співзасновник і гендиректор Figma.

Це важлива новина у світі дизайну та розробки, особливо тому, що останніми роками Figma сильно конкурувала з продуктами Adobe.

За  оцінкою агентства Bloomberg, угода стане найбільшим в історії поглинанням приватної компанії з розробки програмного забезпечення.

Разом Adobe і Figma переосмислять майбутнє креативності та продуктивності, прискорять креативність в Інтернеті, вдосконалять дизайн продуктів і надихнуть глобальні спільноти творців, дизайнерів і розробників. Разом Adobe і Figma переосмислять майбутнє креативності та продуктивності, прискорять креативність в Інтернеті, вдосконалять дизайн продуктів і надихнуть глобальні спільноти творців, дизайнерів і розробників, — стверджує Adobe.

Компанія Figma, що базується в Сан-Франциско, заснована Діланом Філдом і Еваном Уоллесом у 2012 році.

Останніми роками платформа спільного дизайну стала ключовою для багатьох компаній. Тисячі дизайнерів і розробників Microsoft щодня покладаються на Figma для створення Office, Windows тощо.

Ми плануємо продовжувати керувати Figma так, як ми завжди керували Figma — продовжуючи робити те, що, на нашу думку, є найкращим для нашої спільноти, нашої культури та нашого бізнесу. Adobe прагне до того, щоб Figma працювала автономно, - пояснив Філд.

 Філд продовжуватиме виконувати обов’язки генерального директора та підпорядковуватиметься президенту Adobe Девіду Вадхвані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?