Масовані обшуки, Крим до літа й антирекорди Путіна. Новини з Іваном Гриневичем
Категорія
Україна
Дата публікації

Масовані обшуки, Крим до літа й антирекорди Путіна. Новини з Іваном Гриневичем

Масовані обшуки, Крим до літа й антирекорди Путіна. Новини з Іваном Гриневичем
Джерело:  online.ua

У цьому випуску новин з кореспондентом online.ua Іваном Гриневичем дивіться, що шукали правоохоронці в Коломойського, Авакова та київської податкової, де зустрінуться Байден і Зеленський та хто живе у кабінеті глави ГУР Кирила Буданова.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

1.Обшуки у податковій та звільнення керівництва митниці — Арахамія розповів деталі

Голова фракції «Слуга Народу» у Верховній Раді України Давид Арахамія назвав сьогоднішні обшуки у низки посадовців раніше анонсованими "весняними посадками".

За інформацією ЗМІ, обшуки стосуються махінацій щодо "Укртатнафти" та "Укрнафти". СБУ займається розслідуванням розтрати нафтопродуктів на 40 мільярдів гривень та ухилення від сплати митних платежів.

Другою персоною до якої завітала СБУ на філіжанку кави, став колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Також обшуки пройшли у нардепа від забороненої партії ОПЗЖ Вадима Столара.

2. Кремль не наважиться застосувати ядерну зброю проти України — голова ГУР Буданов

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов дав чергове заспокійливе інтерв'ю. Цього разу ми дізналися, що в офісі Буданова живе жаба, а на самого начальника розвідки було скоєно більше 10 замахів.

На думку Буданова, російська армія не наважиться застосувати ядерну зброю, коли українські війська почнуть звільняти Крим.

За його словами, у Кремлі прекрасно розуміють, що такий крок призведе до розпаду РФ.

РФ — країна, від якої можна очікувати багато чого, але не відвертого ідіотизму. Вибачте, але цього не станеться, — зазначає керівник ГУР.

3. У Генштабі підтвердили страшні втрати армії РФ на Донбасі

За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби українські військові відбили 8 атак окупаційної армії РФ на Донеччині.
Також у Генштабі повідомили про понад 120 тис. ліквідованих російських окупантів. За останню добу українські військові знищили ще 920 окупантів.

4. Байден і Зеленський можуть зустрітися у Польщі в лютому — ЗМІ

У лютому президент США може відвідати Польщу, де зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським, який представить мирний план з 10 пунктів. Також президенти обговорять нову зброю для України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?