Масове виробництво вакцини проти COVID-19: у США поділилися сподіваннями
Категорія
Технології
Дата публікації

Масове виробництво вакцини проти COVID-19: у США поділилися сподіваннями

Масове виробництво вакцини проти COVID-19: у США поділилися сподіваннями
Джерело:  online.ua

Ведучий американський інфекціоніст Ентоні Фаучі вважає можливим виготовити сотні мільйонів доз вакцини проти коронавірусу COVID-19 до січня 2021 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ в ефірі телеканалу NBC.

За його словами, це дійсно можливо.

"Ми хочемо діяти швидко, але водночас хочемо упевнитися, що вона буде безпечною та ефективною... Я думаю, це можна виконати, якщо все складеться належним чином", - підкреслив експерт.

Фаучі зауважив, що вже пояснював терміни, які необхідні для створення вакцини.

"Я говорив у січні чи лютому, що це потребує від року до 18 місяців, у січні буде рік", - додав інфекціоніст, маючи на увазі 2021 рік.

Готовність вакцини до наступного року знаходиться у залежності від результатів клінічних випробувань. Над нею працюють спеціалісти компаній Johnson & Johnson, Moderna та Оксфордського університету.

Нагадаємо, у світі підтвердили 3,2 мільйона випадків коронавірусу COVID-19. Сполучені Штати стали найбільш ураженою країною, там налічується понад мільйон інфікованих громадян.

Як повідомляв ONLINE.UA, фахівці галузі інфекційних захворювань з Південної Кореї стверджують, що людина не може повторно заразитися коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Yonhap. На думку експертів, вірус також жодним чином не реактивується в організмі. Що відбувається насправді — читайте за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?