Масовий розстріл людей в Таїланді: спливли шокуючі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Масовий розстріл людей в Таїланді: спливли шокуючі подробиці

Масовий розстріл людей в Таїланді: спливли шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Поліція Таїланду ліквідувала стрілка, який розстріляв 26 людей і поранив десятки людей в торговому центрі міста Накхонратчасіма (Корат). Як з'ясувалося, мотивом злочину стали побутові проблеми 32-річного старшого сержанта сухопутних військ Джакрапанти Томмі, пов'язані з продажем будинку. Шокуючі подробиці резонансної події повідомив прем'єр-міністр країни Прают Чан-ОЧУ, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Повідомляється, що конфлікт через угоду з нерухомістю у солдата виник з родичем командира частини Суратхампітхак, звідки він і викрав зброю. Командира військовий застрелив перед тим, як відправитися в торговий центр. Чан-Оча уточнив число загиблих в результаті трагедії - 27 осіб, включаючи ліквідованого стрілка. Поранення отримали 57 осіб.

Спецоперація з ліквідації стрілка і звільненню заручників тривала 17 годин. В ході перестрілки був убитий один боєць спецназу. Всі загиблі і постраждалі - місцеві жителі. При Томмі не знайшли ручних гранат і міни, які він вкрав з збройового складу своєї частини.

Нагадаємо, 8 лютого військовослужбовець Джаккрапант Томмі влаштував стрілянину на військовій базі, де вбив трьох людей. Потім він вкрав з військової частини зброю і армійський позашляховик, на якому вирушив до міста, де увійшов у торговельний центр Terminal 21 і відкрив вогонь по відвідувачах. Перед атакою військовий розмістив в соцмережі повідомлення, що він жадає помсти, але не сказав за що.

Раніше ONLINE.UA публікував фото і відео з торгового центру Таїланду, де солдат влаштував масовий розстріл людей. Напередодні повідомлялося, що у нього в заручниках знаходиться не менше 16 осіб. Він їх тримав в коморі - багато з людей померли в результаті поранень так і не дочекавшись звільнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?