У Таїланді солдат розстріляв людей в торговому центрі: моторошні фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Таїланді солдат розстріляв людей в торговому центрі: моторошні фото і відео

У Таїланді солдат розстріляв людей в торговому центрі: моторошні фото і відео
Джерело:  online.ua

У Таїланді сталася трагічна подія - солдат убив командира і двох офіцерів зі своєї військової частини, після чого відправився в місто Накхонратчасіма (Корат) і влаштував масовий розстріл людей в торговому центрі. На даний момент відомо мінімум про 12 жертв стрілка, які загинули в результаті обстрілу. Також повідомляється про велику кількість поранених. Фото і відео з місця події публікують в соцмережах очевидці, передає ONLINE.UA.

Слід зазначити, що під час стрілянини по людях у торговому центрі стрілок близько 20 хвилин вів трансляцію своїх дій в соцмережі, після цього його сторінка була заблокована. За попередніми даними, ім'я стрілка - Джакрапант Томмі.

"Я втомився. Я не можу поворухнути пальцем. Чи повинен я здатися?", - написав солдат в соцмережі перед розстрілом людей і прикріпив своє фото у військовій касці і формі.

На місце прибули посилені загони поліції і військових. Спіймати військового, який убив більше десяти людей, їм поки не вдалося. Є версія, що він захопив не менше 15 заручників і забарикадувався на четвертому поверсі торгового центру. Поліція і армія веде його пошук, жителів міста просять не виходити з будинків через серйозну загрозу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на півдні Лондона в районі Стретема невідомий напав на перехожих з ножем, в результаті кілька людей отримали поранення. Поліція кваліфікувала подію як теракт, який нападав ліквідували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?