Масштабна пожежа в одеській психлікарні: кількість жертв зросла
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна пожежа в одеській психлікарні: кількість жертв зросла

Масштабна пожежа в одеській психлікарні: кількість жертв зросла
Джерело:  online.ua

Вчора ввечері, приблизно о 21:45, на вулиці Воробйова в Суворовському районі Одеси виникла пожежа в одноповерховому корпусі обласної психлікарні. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ДСНС України, внаслідок займання загинуло 6 осіб. З них четверо загинули під час пожежі, ще двоє померли згодом в результаті сильного отруєння чадним газом.

За даними одеських рятувальників, серед загиблих п’ятеро пацієнтів медичного закладу та медсестра. Ще п’ятеро осіб постраждало. Вони госпіталізовані в місцеві лікарні.

За словами очевидців, вогонь був такої сили, що згоріли дерева, які росли біля лікарні. Відомо, що в момент загоряння в будівлі перебували кілька десятків людей. Більшості з них вдалося врятуватись.

Це вже друга пожежа в цьому медичному закладі за останні кілька місяців. 16 квітня у психлікарні сталося займання в кімнаті денного стаціонару, звідти вогонь піднявся на дах. В результаті вигорів дах над цією кімнатою і дах над їдальнею. Жертв і постраждалих тоді не було.

За попередніми даними, вчорашня пожежа почалась у приміщенні біля виходу з лікарні. Як стверджує головний лікар закладу Анатолій Ворощук, згоріло відділення №7, в якому проходили лікування ветерани Другої світової війни та Афганістану. Більшість з них могли самостійно пересуватися. Ґрати були встановлені тільки на вікнах приміщень, в яких зберігаються медичні препарати.

Нагадаємо, що український водій став героєм польських ЗМІ, після того, як зумів рятувати кілька людей у ДТП біля Щецина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?