Масштабні обшуки у банку Порошенка: перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Масштабні обшуки у банку Порошенка: перші подробиці

Масштабні обшуки у банку Порошенка: перші подробиці
Джерело:  24 канал

Будівлю "Міжнародного інвестиційного банку" у Києві відвідали правоохоронці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За журналістською інформацією, силовики "завітали" за адресою вулиця Цитадельна, 3. Експрезидент Петро Порошенко - основний власник розташованої там установи.

Присутні правоохоронці, як і Державне бюро розслідувань, наразі відмовилися давати коментарі щодо обшуків. Відомо, що команда адвокатів не одразу отримала доступ до приміщення.

Одіозний політик Андрій Портнов, якого Порошенко звинувачує у всіх своїх бідах, у Telegram-каналі заявив про обшуки через "340 кілограмів раніше відмитих в офшорах готівкових доларів".

Нагадаємо, проти Петра Порошенка Держбюро розслідувань розпочало протягом останніх місяців кілька кримінальних справ. Наразі невідомий зміст кожного з проваджень, де фігурує експрезидент, що залишає простір для звинувачень з боку його опонентів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Порошенко прибув вранці у п'ятницю, 13 вересня, на допит у ДБР. Зараз невідомо, з чим саме пов'язані ці слідчі дії. Офіційна представниця правоохоронної установи не оголосила причин провадження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?