Порошенко з'явився у ДБР заради допиту
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко з'явився у ДБР заради допиту

Порошенко з'явився у ДБР заради допиту
Джерело:  rbc.ua

Експрезидент України Петро Порошенко врешті решт вирішив з'явитися у Державному бюро розслідувань через виклик на допит. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами офіційної представниці установи Анжеліки Іванової, прибуття Порошенка зафіксовано о 10:00 у п'ятницю, 13 вересня.

"Порошенко прийшов на допит", - підкреслила прессекретарка.

Вона не пояснила, з якого саме приводу - кримінальної справи - п'ятий президент прибув у ДБР.

Слід нагадати, що раніше Порошенко неодноразово ігнорував виклики на допити у бюро. Його адвокат пояснював відповідну поведінку напруженою роботою у складі оновленої Верховної Ради, де його клієнт має посаду народного депутата.

Нещодавно керівництво ДБР навіть запропонувало допитати парламентарія за допомогою поліграфу - так званого "детектору брехні".

Як повідомляв ONLINE.UA, одне з проваджень, де фігурує Петро Порошенко, стосується зарплати суддів, які не були офіційно призначені на посади. Через ці фінансові втрати держбюджету бюро й розпочало розслідування. Офіційні дані вказують на можливе зловживання владою низкою посадовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?