Матч Атлетіко — Сельта. Анонс видовищної гри Ла Ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Атлетіко — Сельта. Анонс видовищної гри Ла Ліги

Матч Атлетіко — Сельта. Анонс видовищної гри Ла Ліги
Джерело:  online.ua

Ввечері у понеділок, 8 лютого, на полі зустрінуться іспанські футбольні клуби “Атлетіко” та “Сельта” проведуть видовищний двобій. Футболісти гратимуть на стадіоні “Ванда Метрополітано”, вони вирішуватимуть свою долю у 22-му турі Чемпіонату Іспанії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні турнірні дані.

За оприлюдненими подробицями, початок зустрічі запланований на 22:00 за київським часом.

Мадридський “Атлетіко” наразі знаходиться на першій сходинці іспанського турніру, він заробив собі 50 балів. Легендарна каталонська “Барселона” з Ліонелем Мессі обіймає другу сходинку завдяки 43 балам, а мадридський “Реал” наразі знаходиться на 3-й сходинці також з 43 балами.

Перші два лідери Ла Ліги виграли останні п’ять матчів і не зазнали жодної поразки, а от “Реал” відзначився з останньої п’ятірки ігор однією поразкою та нічиєю.

“Сельта” напередодні матчу проти лідера турніру обіймає 11-ту сходинку таблиці. Команда заробила 25 балів, однак в останні п’ять матчів не здобула жодної перемоги — лише дві нічиї та три поразки підряд.

Попередній матч “Атлетіко” зіграло 31 січня, команда вийшла на поле проти “Кадісу” та обіграла його з підсумковим рахунком 4:2. У той самий день “Сельта” билася проти “Гранади”, Однак зустріч завершилася нічиєю з рахунком 0:0.

Тим часом український футбол разом з міжнародними європейськими змаганнями пішов на “перерву”. Українські команди “Шахтар” і “Динамо” напередодні поновлення матчів Ліги Європи проводили збори в ОАЕ та Туреччини

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво УЄФА вирішило кардинальним чином змінити формат проведення найпрестижнішого клубного турніру Європи з футболу. Лігу чемпіонів можуть перш за все позбавити групового етапу.

Ініціатива отримала підтримку Андреа Ан’єллі, президента “Ювентуса” та голови Асоціації європейських клубів. Новий формат може уперше застосуватися вже від початку сезону 2024 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?