Матч Челсі — Атлетіко. Де й коли дивитися непередбачувану гру Ліги Чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Челсі — Атлетіко. Де й коли дивитися непередбачувану гру Ліги Чемпіонів

Матч Челсі — Атлетіко. Де й коли дивитися непередбачувану гру Ліги Чемпіонів
Джерело:  online.ua

Станом на 17 березня в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з’явилися більш-менш очевидні кандидати на вихід у чвертьфінал турніру, наприклад — пара “Баварія” та “Лаціо” (4:1). Утім, не всі пари відзначені такою чіткою перевагою. Сьогодні ввечері на полі за прохід у наступний етап змагатимуться англійський “Челсі” та мадридський “Атлетіко”. Між командами існує лише незначний розрив у загальному рахунку — один м’яч на користь англійців, тож боротьба буде непередбачуваною та запеклою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги чемпіонів.

Матч відбудеться на домашньому стадіоні “Челсі” - “Стемфорд Брідж”. Його початок запланований на 22:00 за київським часом, а за трансляцію відповідає український телеканал “Футбол 2”.

Перевагу над іспанцями англійці отримали завдяки надзвичайно видовищній грі нападника Олів’є Жиру. Той на 68-й хвилині зустрічі зумів вдарити по м’ячу в падінні через себе та влучити у ворота повз воротаря суперника.

Водночас головний тренер англійців Томас Тухель звернув увагу на важкість наступної гри. Він визнав, що “Атлетіко” для його команди — надзвичайно складний суперник. Єдиною перевагою проти нього може стати гра на домашньому стадіоні.

“Ми володіємо перевагою — ми граємо вдома, тому ми впевнені в собі. Це дуже добре, тому що нам не треба нікуди їхати, це наше звичне оточення, ми раді залишитися у своєму готелі, у нас розклад, як під час звичайних матчів... Це дуже, дуже добре, це може багато вирішити, враховуючи, що ми на своєму полі. Ми дуже поважаємо свого суперника, тому що це одна з найсильніших команд Іспанії, нам потрібно зібратися і не втрачати концентрації, необхідно грати напористо”, - констатував фахівець.

Нагадаємо, у першому зіткненні 1/8 іспанці також не могли скористатися перевагою “рідних стін”, оскільки матч через карантинні обмеження проходив у Румунії.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу на полі зійдуться мюнхенська “Баварія”, чинний чемпіон престижного турніру, а також італійське “Лаціо”. Матч проходитиме на стадіоні “Альянц Арена”, де мюнхенці прийматимуть гостей. Попередня зустріч на цьому етапі завершилася для клубів з рахунком 4:1 на користь німецької сторони. Це робить майже неможливим прохід у чвертьфінал для італійців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?