Матч Динамо — Брюгге. Де та коли дивитися гру Ліги Європи (оновлено)
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Динамо — Брюгге. Де та коли дивитися гру Ліги Європи (оновлено)

Матч Динамо — Брюгге. Де та коли дивитися гру Ліги Європи (оновлено)
Джерело:  online.ua

Київський клуб “Динамо” вийде на поле проти бельгійської команди “Брюгге” у першому після зимової паузи матчі Ліги Європи. Передбачається, що гра стадії 1/16 фіналу європейського клубного турніру відбудеться на столичному НСК “Олімпійський”. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відкриті офіційні дані.

За відомими подробицями, матч мав би стартувати о 19:55 у четвер, 18 лютого. Через погані погодні умови (ввечері мороз посилиться) гру на київському стадіоні розпочнуть о 17:00.

Транслюватиме футбольне зіткнення український телеканал “Футбол 1”.

Також відомо, що українська влада дозволила пускати людей на трибуни для живого вболівання за київський клуб.

"З урахуванням усіх обставин, заходів безпеки та рішення УЄФА, на матч буде продано 30% квитків від місткості секторів нижніх ярусів НСК "Олімпійський", - наголосили у пресслужбі "Динамо".

Останнього часу команди зустрічалися 2019 року. Тоді кияни “завдяки” бельгійцям вилетіли з кваліфікаційного етапу аналогічного турніру.

Нагадаємо, минулого разу “Динамо” на зустрічі з однойменним клубом міста Брюгге мінімально поступилося — з рахунком 1:0. Це був перший матч кваліфікаційного етапу Ліги Європи сезону 2019/20. Матч-відповідь на полі “Олімпійського” став напруженим і завершився нічиєю з рахунком 3:3.

Ці двобої фактично стали останньою краплею для тренера Олександра Хацкевича, якого через невдачі та неспроможність вивести команду в ЛЄ відсторонили. Утім, навіть Олексій Михайличенко, що прийшов йому на зміну, не зміг відзначитися реальними досягненнями в роботі з командою.

Цього разу “Динамо” все ж таки зуміло прорватися до плей-офф Ліги Європи під тренерством Мірча Луческу. Команда навіть боролася за вихід з групи в Лізі чемпіонів, однак не витримала конкуренції від найпотужніших клубів континенту.

Для “Динамо” матч проти “Брюгге” 18 лютого стане першим на міжнародному рівні після перерви, на яку всі команди турніру пішли напередодні різдвяних свят.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний тренер київського футбольного клубу “Динамо” Мірча Луческу розкритикував політику керівництва щодо молодих гравців. Він пояснив, що штаб команди у минулому вдавався до серйозних помилок у рішеннях щодо футболістів віку 18-19 років. За словами румунського фахівця, гравців згаданої категорії не можна виставляти в основний склад на повноцінній основі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?