Матч Динамо проти АЗ - Луческу розкрив, як перемагатиме нідерландців
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Динамо проти АЗ - Луческу розкрив, як перемагатиме нідерландців

Матч Динамо проти АЗ - Луческу розкрив, як перемагатиме нідерландців
Джерело:  online.ua

Першим суперником київського "Динамо" на шляху до Ліги чемпіонів стануть нідерландці з "АЗ". Головний тренер українського клубу Мірча Луческу розповів про підготовку до важливого матчу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на fanatik.ro.

За словами румунського фахівця, тренерський штаб наразі працює над особливою стратегією для виступу команди.

"Київське "Динамо" придумало дуже хорошу тактичну організацію гри на цей матч. Спробуємо зробити так само як "Інтер" в півфіналі Ліги Європи з "Шахтарем": дуже хороший захист і непередбачувані дії в контратаках, в результаті чого були забиті м'ячі", - пояснив Луческу.

Слід нагадати, "Динамо" боротиметься проти "АЗ" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, матч запланований на 15 вересня. Згідно з визначеними правилами УЄФА, команди на цьому етапі зустрінуться з парними суперниками лише один раз, переможець продовжить шлях, інших відправлять до Ліги Європи.

Матч проти нідерландського клубу стане першим для киян під тренерством Луческу на міжнародному рівні. До того вони феноменально обіграли "Шахтар" та заволоділи Суперкубком України — матч завершився з рахунком 3:1 та знизив гостроту критики на адресу румуна, який влітку отримав посаду.

Сам Луческу назвав перемогу над колишніми підопічними гарним матчем, в якому футболісти "Динамо" зробили все правильно — скористалися кожним з моментів біля воріт суперника.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська збірна здолала Швейцарію з рахунком 2:1 у першому матчі Ліги націй у четвер, 3 вересня. Головний тренер національної команди Андрій Шевченко назвав гру своїх підопічних чудовою, їхній успіх відзначили навіть у тренерському штабі швейцарців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?